Hírek

2005.03.14. 06:58

Halál a kézilabdapályán

S. Zs.

Tucatnyi játékos hunyt el az elmúlt időben a sportpályákon. Huszonéves fiatalemberek sora esett össze a labdarúgó-mérkőzéseken, és többé már nem tért magához. Számunkra a legfájdalmasabb Fehér Miklós tavalyi elvesztése volt. De társukat gyászolták a kecskeméti kosarasok is.
Szombaton egy kézilabda NB II-es bajnoki szakadt félbe egy játékos halála miatt. A Dunakeszi–Mogyoród mérkőzés 17. percében a 44 esztendős Boskó Péter lenyelte a nyelvét, összeesett, s hiába próbálták, már nem tudták megmenteni. Senki nem volt a közelében, amikor összerogyott, a bírók, az edzők és a társak is odarohantak hozzá, szétfeszítették az állát, de már ekkor is csak gyengén lehetett tapintani a pulzusát. Azonnal mentőt hívtak, s a pár száz méterre lévő SZTK-ból érkezett kocsi, majd Vácról egy rohammentő. Fél órán át harcoltak a mogyoródi kézilabdás életéért, de már nem tudták visszahozni. Boskó korábban hosszú évekig játszott Csömörön, eltiltását követően idén most játszhatott először tétmeccset. Sajnos nem fejezhette be...  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!