Hírek

2005.02.12. 06:09

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Herczog Edit rajong a világ mesekincséért
Herczog Edit (43), az Európai Parlament szocialista képviselője több bizottságban is dolgozik. Tagja egyebek között az ipar-, energia-, kutatásfejlesztési bizottságnak és az Európai Energia Fórumnak. Munkája mellett három gyermeket nevel. Elfoglaltságai ellenére mindig szakított időt arra, hogy meséljen gyerekeinek.
A világirodalom csaknem teljes mesekincsét végigolvasta, s ezt szeretné tenni majd sok-sok unokájával is. (to)

Sós Tamás havonta unokákat ünnepel
Sós Tamás (50) Egerben élő szocialista parlamenti képviselőnek, a megyei közgyűlés elnökének négy unokája van: Leonárd Ákos hat-, Noé Olivér négy, Miksa Tamás két-, Zénó Árpád pedig alig több mint egyéves. A családban az a szokás alakult ki, hogy valamennyi csöppséget évente háromszor köszöntenek. Nemcsak a születés-, hanem mindkét névnapjukon is. Így az esztendő mind a 12 hónapjára jut alkalom az unokák megünneplésére. (he)

Becsey Zsolt nyomozást segít a jövedelméből
Becsey Zsolt (41), az Európai Parlament fideszes képviselője saját zsebből támogatja a rendőrök munkáját. Százezer forintot ajánlott fel annak, aki segít kideríteni, kik írtak szerbellenes szövegeket a héten szegedi és deszki házak falára. – Ezeket a feliratokat valaki provokációs szándékkal írhatta, mivel a Dél-Alföldön nem tapasztalok olyan hangulatot, amely magyarázatot adna a történtekre – nyilatkozta a politikus. (áz)

Domokos László hátast dobott a jégen
Domokos László (40) Szarvas fide-szes országgyűlési képviselője a minap Békéscsaba belvárosában akaratlanul is korcsolyázott egyet. Autójából kiszállva a jégen megcsúszott, és a hátára esett. Komolyabb sérülést nem szenvedett, de napokig fájt a háta. A honatya egyébként kedveli a telet, kislányával szívesen kötnek ilyenkor korcsolyát a cipőjükre. A parlamenti szünetben többször is meglátogatták
a budapesti műjégpályát. (bé)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!