Hírek

2005.02.19. 00:47

Politikusok – Magánügyek

BAMA

„Demszky-oszlopnak” csúszott Csizmár sofőrje
Csizmár Gábor (50) munkaügyi miniszter sofőrje egy hete a jeges úton kis híján súlyos balesetet szenvedett. A gépkocsivezető hivatalos programon lévő főnökéhez tartott, amikor egy kereszteződésben hirtelen kikanyarodott elé egy autó. Az Audi A6-os vezetőjének két választása maradt, vagy nekiütközik a szabálytalanul közlekedő kocsinak, vagy a járdát védő oszloperdőbe hajt. A rutinos „pilóta” a zöld oszlopsort választotta. (kg)

Vári elrepült Mohácsig,  de sietett haza ebédelni
Vári Gyula (38), szocialista országgyűlési képviselő, a repülőszövetség elnöke havonta pilótafülkébe ül. Az egykori világbajnok repülő ilyenkor a budaörsi repülőtérről száll fel valamelyik kis géppel. Jogosítványa minden típusra érvényes. Legutóbb egy hete repült. – Ragyogó időben, Paksot elkerülve, a Duna vonalán szálltam Mohácsig. Ott megfordultam, siettem haza, mert a feleségem remek ebéddel várt – mondta a honatya. (sb)

Szalay Ferenc barnára síelte magát a hegyekben
Szalay Ferenc (50), a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei országgyűlési képviselője nyaktól felfelé lebarnult. Egy héten át főiskolásokat oktatott sízésre, ott „kapta meg” a nap. Mint a szolnoki főiskola sportigazgatója, évente sítáborba viszi a hallgatókat. Korábban Szlovákiába jártak, most az olasz Pazzo di Tonale havas terepeit vették célba. A politikus felesége közben itthon volt, mert bár jól síel, nem szereti a telet. (szo)

Dorkota aprít, vagdal, végül egyedül mosogat
Dorkota Lajos (47), Fejér megyei fideszes országgyűlési képviselő jól érzi magát a konyhában. Amikor egyetemista lánya hazalátogat Budapestről, ünnepi ebéddel várják. Övé a segédmunka: pucol, aprít, vagdal. Felesége főz, lányuk szolgálja föl az ételt. Ebéd után a politikusé a főszerep, a konyhába megy mosogatni. – A politikai teljesítmény nehezen mérhető, de a mosogatást azonnal meózza a család – jegyezte meg a honatya. (sb)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!