Hírek

2005.01.06. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Aszód Megújul a rendelő Döntött a képviselő-testület a szakorvosi rendelőintézet röntgenhelyiségének felújításáról. A munkára az önkormányzat 1 millió 268 ezer forintot biztosít a felhalmozási kamatbevételek terhére. (vs)

Cegléd Megbízott igazgató Benyújtotta lemondását a Toldy Ferenc Kórház főigazgató-főorvosa. Dr. Bíró János egészségügyi okokra hivatkozva válik meg a tisztségtől. A képviselő-testület január 31-i hatállyal fogadta el a bejelentést. 2005. február elsejétől megbízott főigazgatóként Bobál István, az egészségügyi intézmény jelenlegi gazdasági igazgatója vezeti majd a kórházat. (vs)

Vác Bizottsági ülés Pénteken ülésezik a pénzügyi bizottság. A napirend szerint a távhődíjakkal, a Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás szabályzatának megvitatásával foglalkoznak. A bizottság meghallgatja a Jávorszky Ödön Kórház pénzügyi beszámolóját is. (vs)

Törökbálint Várakozni tilos! Megváltozott a forgalmi rend az Ady Endre utcában. Január 1-jétől ötven méter hosszban várakozni tilos a Bajcsy-Zs. utcai úttorkolatnál a József A. utca felé a páratlan oldalon, valamint az Ady E. u. 2. és Bajcsy-Zs. u. 30. telekhatárának vonalában a Bajcsy-Zs. u. felé a páros oldalon. (vs)

Szigetszentmiklós Új iroda A polgármesteri hivatalban 2005. január 1-jével megalakult a beruházási és városgazdálkodási iroda. Az önkormányzat fejlesztési, beruházási, karbantartási, felújítási feladatainak előkészítése és a végrehajtás ellenőrzése lesz a munkatársak feladata. A műszaki iroda a továbbiakban kizárólag építéshatósági és az ezzel összefüggő építésrendészeti feladatokat fogja ellátni. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!