Hírek

2004.12.21. 07:13

Veretlen maradt a Pest megyei I. osztály meglepetéscsapata

A Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság őszi utolsó, tizenötödik fordulójában – mondhatni éppen a legjobbkor – került a bajnokság első helyére a Bag együttese.

Kovács Krisztián

[caption id="" align="alignleft" width="282"] Peller Gábor igazi sikeredzőnek bizonyult 2004 őszén a bagi csapatnál
[/caption]Végül egy ponttal megelőzte legnagyobb riválisát, a Tökölt, s veretlenül várhatja a tavaszi folytatást. A nyáron Peller Gábor irányításával kezdték el a felkészülést a bagiak, aki korábban már két idényt lehúzott az egyesületnél. Peller mérlege eddig két ezüstérem, amit – nem titkoltan – a 2004–2005-ös évad végén szeretne egy arannyal is megfejelni. Az edző elmondta, a mutatott teljesítmény alapján senkit sem szeretne külön kiemelni, hiszen – a kisebb hullámvölgyeket leszámítva – mindenki jól szerepelt.
Peller Gábor mindössze azt sajnálja, hogy a Magyar Kupa küzdelmeitől idő előtt búcsúzniuk kellett, hiszen amikor az NB I/B-s Szegeddel kerültek össze, még messze voltak a csúcsformájuktól. Az ősz rangadóját egyértelműen a Tököllel vívták a bagiak, akik a csepeli stadionban lejátszott találkozón a játék képe alapján közelebb álltak a győzelemhez, ám végül Balogh János és Szekula Ferenc kiállítása miatt kiegyenlített az ellenfél. A bagi szakvezető szerint végül a sors igazságos volt hozzájuk, s a záró mérkőzésen a szigethalmi kétgólos sikernek és a Tököl hazai döntetlenjének köszönhetően az élen végzett a gárda, amely előreláthatólag január 20-án kezdi el a felkészülést, s ebben az ötnapos hajdúszoboszlói edzőtábor mellett központi szerepet kap majd a IV. Drenco Sport Pest Megyei Futball7vége teremlabdarúgó torna is. Jó előjel a bagiak számára, hogy a 2003-as Futball7végét a budaörsiek éppen Peller edzővel a kispadjukon nyerték meg…

Mindössze kilenc gólt kaptak

Augusztusban keveset változott a Bag játékoskerete, mindössze hárman igazoltak Bagra: a védő Wohl Zoltán, aki Peller Gáborral együtt Budaörsről érkezett, a kapus Varró István az NB II-es Kistarcsától, míg a támadó Lestár Tamás a szintén harmadosztályú Budakalásztól. Peller Gábor vezetésével parádésan menetelt a csapat, s a veretlenség megőrzése mellett csupán kilenc gólt kapva telelhet őszi bajnokként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!