Hírek

2004.11.13. 01:41

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Sík Zoltán tanulja a horoszkópkészítést
Az Orbán-kormány egykori informatikai kormánybiztosát érdekli az asztrológia. Két éve iratkozott be egy hatesztendős iskolába. – Az élet más területeivel is akartam foglalkozni. Nagy hatással volt rám, élni tanított ez a tudomány – mondja. Heti két órát tölt a kurzusokkal. Ismerőseiről, barátairól – ha igénylik – jellemzéseket készít. A sorselemzést most tanulja. – A születési hónap, perc és hely sok mindent elárul egy emberről. Fontos tudnivalók a jövőről.

Kocsi László szívesen húz nyúlcipőt
Ha teheti, a Pécs melletti Malomvölgyi-tónál fut Kocsi László, az MSZP baranyai képviselőcsoportjának vezetője. A honatya elmondta, mivel általában ülőmunkát végez, jólesik a testmozgás, a fejét is kiszellőzteti. „Ahogy mondani szokás, a láb mindig kéznél van, azaz a futáshoz semmi különös nem kell”, arra utalva, hogy akár egyedül is szívesen fut a szép környezetben. Nem hivatásos sportoló, de fizikai karbantartásként és kikapcsolódásként is jó program számára a futás.

Megnyugtatja a képeslap és a motor
Lázár Mózes országgyűlési képviselő, a Fidesz Komárom-Esztergom megyei elnöke gyűjti a régi képeslapokat és fotókat. Több mint százéves ritkaságai is vannak bélyeggel, pecséttel. Pihenésként gyakran nézegeti őket nagyítóval; megnyugtatják a 19. század végi békés, polgári világot idéző megszólítások, gondolatok. Másik hobbija a motorozás. Néha csak néhány kilométert gurul, de például többször ment már el a tusnádi szabadegyetemre is kedvenc járművével.

Fetser János mindig az anyósülésen
Fetser János szocialista országgyűlési képviselő, Orosháza polgármestere napok óta egy fekete Toyota Avensis cégautóval jár. A városvezetés márkahű, eddig négy hasonló járművet koptatott el. Az eddig használt ezüstmetál színű járgányt az ügyintézők kapták. Az új autót hivatásos pilóta vezeti, Fetser János az anyósülést választja, mert úgy érzi, a volán mögött elbóbiskolna. Évek alatt 300 nap szabadsága gyűlt össze, csoda–e, ha fáradt a politikus?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!