Hírek

2004.11.10. 01:24

Keresztül Pest megyén

BAMA

Dabas Diáktalálkozó
A Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola tantestülete és szülői munkaközössége öregdiák-találkozót rendez az iskola fennállásának 40. évfordulója alkalmából november 13-án 16 órától az iskolában. A rendezvény alapítványi bállal zárul. Helyszín: Dabas, Szent István tér 2. (vs)

Dunaharaszti
A település 3 millió forintot nyert az akadálymentesítés végre-hajtásához. A számítások szerint ahhoz, hogy mindenhol elvégezhető legyen a munka, további másfél millióra van szükség. A képviselő-testület jóváhagyta, hogy az összeget az általános tartalék terhére átcsoportosítsák. (vs)
 
Érd Városi ösztöndíjak
A művelődési és oktatási bizottság döntött Érd tanulmányi ösztöndíjainak odaítéléséről. Öszszesen négymillió forintot osztottak szét, amiből középiskolai versenyeredményekkel, kiváló tanulmányi eredményekkel rendelkező diákok mellett elsősorban a felsőoktatásban tanulók részesültek. (vs)

Gödöllő Aktualizált térkép
Az idei Zöld Forrás pályázaton 700 ezer forintot nyert Gödöllői lépések a fenntartható életvitelért című pályázatával a GATE Zöld Klub Egyesület. A támogatásból a város környezetállapot-térképének aktualizálását és annak kiadását végzik el. (lma)

Vác Emléktábla
Radnóti Miklós halálának 60. évfordulóján emléktábla avatása mellett ünnepséget és koszorú-zást tartottak tegnap Vácon a Radnóti Miklós Általános Iskolában. (ka)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!