Hírek

2004.11.24. 00:55

Keresztül Pest megyén

BAMA

Göd Okmányiroda
A december 5-i népszavazás miatt december 3-án (pénteken) és december 6-án (hétfőn) a gödi okmányiroda zárva tart. Az elmaradt nyitva tartást december 7-én 8–11.30 óráig és 13–15.30 óráig pótolják. (vs)

Cegléd Ünnepélyes átadás
Befejeződött az egymilliárd forintból elkészült szennyvíztisztító próbaüzemelése. Az ünnepélyes átadás időpontja november 25.

Pilisvörösvár Kiégett
Menet közben lángra kapott egy Lada motortere a Rákóczi utcában. A vezetőnek volt még arra ideje, hogy félreálljon és kiszálljon. A tűz pillanatok alatt átterjedt az utastérre is. A lángokat az önkéntes tűzoltók fékezték meg. (vs)

Szigetszentmiklós Rendezvény
A Magyar–Finn Baráti Kör rendezvényén pénteken délután 18 órakor Pozsgay Imre egyetemi tanár, a Magyar– Finn Társaság tiszteletbeli elnöke Együtt Európában Finnországgal címmel tart előadást a városi könyvtár és közösségi házban. (vs)

Törökbálint Díszkivilágítás
A képviselő-testület szakbizottsága úgy döntött, hogy az önkormányzat ebben az évben is gondoskodjon a karácsonyi díszkivilágításról.A polgármester ennek megfelelően meg is kötheti a szerződést a fel- és leszerelésre. (vs)

Verőce Megemlékezés
November 26-án pénteken, este 19 órai kezdettel Balassi Bálint emlékezete címmel emlékműsort tartanak a Verőcei Művelődési Házban. Fellép a Kecskés együttes. (lma)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!