röplabda

2018.01.15. 12:30

Újabb vereség – Mélypontra kerültek a kalocsai röplabdások?

2018-at a Röpkétől elszenvedett 3-0-s vereséggel nyitotta a Kalocsai SE NBII-es röplabda csapata. A KSE lányai vasárnap azt a Közgázt fogadta, akiket legutóbb simán vertek idegenben.

Mike Szilvia

Szigeti Anna játékos-edző a találkozó előtt óvatosan fogalmazott, hiszen bár a papírforma szerint nekik állt a zászló, a Közgáz már a náluknál sokkal erősebb Tatának is okozott kellemetlen meglepetést. Így jártak most a kalocsaiak is.

Kalocsai SE – Közgáz SC 1-3 (12; 19; -22; 17)

Szigeti Anna, Kalocsa – játékos-edző: „ Nem tagadom, nagyon csalódottak vagyunk. Nem hogy nem jött a papírforma, de rendesen alulmúltuk magunkat. Az első két szett óvatosan fogalmazva is borzalmas volt. A nyitásfogadásunk is rossz volt, de mi is rosszul nyitottunk, fejben valahol egészen máshol voltunk, egyszerűen káosz volt a pályán, az ellenfél pedig szépen sorban húzta be magának a pontokat. A harmadik szettre kicsit megráztuk magunkat, azt be is húztuk, de az az etap is nagyon szoros volt. A lendületünk pedig csak egy játékrészre volt elég, hiszen a vendégek az utolsó szettben is fölénk kerekedtek. Nem kereshetünk kibúvókat, ez a vereség egyértelműen a mi hibánk volt. Ezt a meccset muszáj lett volna megnyernünk, mert a tabellán nagyon szorosan alakulnak a pontok. Remélem, a hétvégére, a Röpke ellen már kikászálódunk ebből a gödörből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában