Labdarúgás

2018.05.20. 09:34

Újabb három pontot kasszírozott a Kécske

A Duna Aszfalt TVSE a Vecsést fogadta az NB III. Közép csoportjában, három fordulóval a zárás előtt. A Tiszakécske magabiztos győzelmet aratott.

Vincze Miklós

Jó félórás késéssel indult a találkozó, a vecsésiek ugyanis otthon felejtették az igazolásokat, így a kezdéssel meg kellett várni azok megérkeztét. Ez a közjáték azonban nem zavarta meg a hazaiakat, Mihály és Puskás révén már az első játékrészben kétgólos előnyre tettek szert, miután pedig a vendégcsapatból a Kecskemétről ismert Branko Petric még az első félidő végén kiállíttatta magát, már csak a gólkülönbség lehetett kérdéses.

Juhász rögtön a második félidő elején beköszönt, majd Koziorowski szépített, végül Puskás foglalta keretbe a gólokat, így 4–1-re győzött a Tiszakécske. Riválisa, a Pécsi MFC Szekszárdon győzött 1–0-ra, így továbbra is őrzi egy pontos előnyét a Tisza-partiak előtt, akik ezzel a győzelemmel már biztosan nem végezhetnek a második helynél lejjebb.

Duna Aszfalt TVSE–Vecsési FC 4–1 (2–0)

Tiszakécske, 800 néző, vezette Újhelyi (Köteles, Katona)

TVSE: Helesfay – Benkó, Zombori, Csáki, Juhász (Kalmár 60.), Tölgyesi, Puskás, Kardos, Mihály D. (Pintér 66.), Markó, Kocsis (Horváth B. 70.,). Edző: Szabó István

Vecsés: Komora – Balázs (Molnár 71.), Bojtor (Koziorowski 62.), Radnai, Petric, Lajer, Csordás, Takács, Kemerle (Szabó E. 75.), Sazali, Kaiser.

Gól: Puskás 27., 85., Mihály 34., Juhász 47., illetve Koziorowski 71.

Sárga: Zombori 12., Mihály 48., illetve Szalai 14., Radnai 38., Balázs 64.

Kiállítva: Petric 45.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában