röplabda

2018.01.20. 11:38

Sűrű napok várnak a Röpke SE játékosaira

Mozgalmas napok elé néznek a női röplabda felnőttbajnokság másodosztályának a Közép csoportjában szereplő HÉP-Röpke SE játékosai.

Vincze Miklós

Vasárnap délután 17 órakor hazai pályán a sereghajtó Delta RSE Érd csapatát fogadják a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában. Kása Róbertnek és csapatának az a filozófiája, hogy minden mérkőzést meg akarnak nyerni. Nem hisznek a kötelező győzelem kategóriában, de a sereghajtó ellen azért nyilvánvaló, hogy más eredmény nem lehet elfogadható, mint a hazai győzelem. Annál is inkább, mert az alapszakasz első felében, azaz a két csapat november eleji összecsapásán a kecskemétiek idegenben is meggyőző fölénnyel – a hazai­aknak esélyt sem adva, 3:0 (–15, –11, –16) arányban – diadalmaskodtak az Érd gárdája fölött.

Vasárnap és kedden is győzelmet szeretnének ünnepelni Fotó: Réti Attila

Sok idejük azonban pihenésre, lazításra nemigen lesz, ugyanis két nappal az Érd elleni hazai találkozó után máris itt a következő – nem is akármilyen – megmérettetés, amikor is a legnagyobb riválisukat, a tabellán pillanatnyilag a második helyen álló UTE csapatát fogadják, szintén hazai pályán. Az ősz folyamán a Szeged mellett csak az UTE volt képes legyőzni a kecs­keméti lányokat. A mérkőzést eredetileg ugyanennek a hétnek a végén vívták volna, ám a kecskeméti csapat több meghatározó játékosa bejutott a Katona József Gimnázium csapatával a diák­olimpia döntőjébe, amelyre a jövő hét végén kerül sor, így aztán előbbre hozták a Közép csoport rangadóját, amelyet szintén a II. Rákóczi Ferenc Iskola tornatermében vívnak, jövő kedden este hét órai kezdettel, ahova mind a két mérkőzésre várják a szurkolóikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában