Kézilabda

2018.02.25. 07:03

Rendkívül fontos két pontot kasszírozott a Mizse KC

A Lajosmizse a tavaszt hátrom vereséggel kezdte, így kellett a mizseieknek a pont, mint a falat kenyér. A negyedik fordulóban végre megtette az első lépést a bentmaradásért a Mizse, ráadásul idegenben, az Ózd vendégeként.

Vincze Miklós

– Erős ellenfél otthonában szerepelünk ezen a hétvégén, hiszen az Ózd egyértelműen a bajnokság élcsapatai közé tartozik. Megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni, és megfelelő ellenfelei lenni az esélyesebb hazai csapatnak – nyilatkozott a mérkőzést megelőzően Avar György, a Mizse KC vezetőedzője.

– Ősszel otthon győztünk, azóta viszont némelyest átalakult a csapatunk. Sokszor ott vagyunk a meglepetés küszöbén, néhányszor össze is jött a bravúr, de ez csak a jelenlegi, nem túl hízelgő pozíciónkhoz elegendő. Tavasszal eddig hullámzó teljesítményt nyújtottunk. A Mezőkövesd ellen egy profi csapatot szorongattunk, helyenként jó játékkal, legutóbb viszont a Kecskemét egyértelműen jobb volt nálunk. Természetesen addig harcolunk, amíg van esélyünk. Mindenhol, mindenki ellen pontszerzési reményekkel lépünk pályára. Csak ez lehet az egyetlen esélyünk, ha szeretnénk elérni a bennmaradást.

Tettek is a bennmaradást érdekében szombat este a tabellán egészen eddig a fordulóig kieső helyen álló mizseiek, ugyanis szoros, kiélezett mérkőzésen egygólos vendégelőnnyel zárult első félidő után Avar György fiai végül két góllal legyőzték az előzetesen esélyesebbnek tűnő Ózdi KC csapatát.

ÓAM-Ózdi KC–Mizse KC 29–31 (13–14)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában