labdarúgás

2018.04.21. 09:34

Otthon játszik a Sükösd, Hajóson a Géderlak, a Hírös-Ép pedig Városföldön

A Déli csoportban az éllovas Sükösd hazai pályán abszolút favoritnak számít a 10. Nemesnádudvar vendéglátójaként.

Vincze Miklós

Az érsekcsanádi Novotnik Ferenc és társai győzni mennek Tompára

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Pozsgai Ákos

A vendégek helyezése azonban becsa­pós, és Zsók József, a sükösdi­ játékosedző tudja a legjobban, hogy hiba lenne a nádudvariak ellen csak a mezeket a pályára kiküldeni.

A Géderlaknak sem lesz könnyű dolga­ Hajóson, de tartani akarják a lépést a Sükösddel, tehát nyerniük kell. Ezen a hétvégén pihen a harmadik Borota­, így a Dusnok, ha legyőzi a Felsőszentivánt, a nyomába eredhet.

Északon csúcsrangadót vívnak szombat délután Kerekegyházán, ahol a jelenlegi második helyezettnél az éllovas ­Duna Aszfalt TVSE vendégeskedik. Minden ­bizonnyal hosszú időre emlékezetes csatára van kilátás. Mivel ez a két csapat jócskán ellépett a mezőnytől, jelen pillanatban a harmadik helyért folyik a harc. Ott aligha várható változás, hiszen mind a három üldözőnek, a Szabadszállásnak, a Kiskunfélegyházi HTK II.-nek és a Pálmonostorának is van esélye begyűjteni a pontokat, az Izsák, a Nyárlőrinc és a Jakabszállás természetesen szeretne meglepetést okozni.

Az érsekcsanádi Novotnik Ferenc és társai győzni mennek Tompára
Forrás: Petőfi Népe | Fotós: Pozsgai Ákos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában