labdarúgás

2018.06.18. 11:11

NB III.-ba jutott a KLC

Kikapott ugyan a Hajdúböszörmény vendégeként a Kecskeméti LC az NB III.-ba jutás osztályozójának második meccsén, de így is a hírös városi gárda jutott a magasabb vonalba. Köszönhetően annak, hogy az első találkozón 4–0-s sikert aratott, és ezt nem tudta behozni a hajdúsági együttes.

Borbély Károly

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

A ­kecskeméti találkozón fél óra elteltével 2–0-ra vezetett a hazai együttes, a böszörményi meccsen ennyit sem kellett várni, hogy 2–0 álljon az eredményjelzőn: a 20. percben már ennyi volt az állás. Az első játékrész hosszabbításában azonban Stafan Vladul szípített, így fellélegezhetett a KLC.

De a szünetet követően sem adta fel a hazai együttes, lőttek is még egy gólt, de szerencsétlenségükre a 70. percben második sárga lapja után a játékvezető kiállította Szathmári Zsoltot.

Ezt követően a Kecskemét sorra dolgozta ki a helyzeteket, feljebb tolta a védekezést, s ezzel már biztosan brusztolta ki az utolsó húsz percet.

Hajdúböszörményi TE–Kecskeméti LC 3–1 (2–1)

Megyei I. osztályú osztályozó mérkőzés az NB III.-ba jutásért, 2. meccs. Hajdúböszörmény, 180 néző. Vezette: Ducsai (Ambrus, Farkas D.)

Hajdúböszörmény: Csorvási – Andorkó, Lippai, Hortó, Lovas – Szabó M., Linzenbold (Misák, 80.), Szathmári, Oláh N. (Nagy M., 68.) – Jeremiás (Tóth B., 86.), Barna B. Vezetőedző: Bogdanovics Igor

Kecskemét: Belecan – Fűzfa, Hajnal, Urbán, Farkas I. – Toricska (Nemesvári, szünetben), Szabó D., Nádudvari (Nagy D., 89.), Balog Sz. – Salami (Tóth R., 80.), Vladul. Vezetőedző: Szabó Tibor

Gólszerző: Jeremiás (11-esből, 1–0) a 17., Barna B. (2–0) a 20., Vladul (2–1) a 49., Lippai (3–1) a 66. percben.

Kiállítva: Szathmári a 70. percben

Az NB III.-ba jutott a Kecskeméti LC 5–3-as összesítéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában