kézilabda

2018.04.21. 12:55

KTE-automatika.hu: Ez már döfi!

A KTE-automatika.hu a bajnoki címre is esélyesnek tartott Békés Drén KC-t fogadta az NB I. /B Keleti csoportjában, a 23. fordulóban. Esélyesebbnek tűnő ellenfelével szemben parádézott a KTE, és nyolc góllal gázolta el a békésieket.

Vincze Miklós

KTE-automatika.hu - Orosházi FKSE-Linamar Férfi kézilabda Magyar Kupa, 2. forduló Messzi István Sportcsarnok

Csattanós választ adott a KTE azoknak, akik úgy vélték, hogy a KTE vezetőségéből, játékosaiból a kincstári optimizmus beszél, amikor rendre hangsúlyozzák, hogy oda szeretnének érni a dobogóra, Füstös Attiláék ugyanis meggyőző játékkal, magabiztosan verték a Békést. A nyolcgólos különbség már az első félidő végére kialakult. Az egész csapat fantasztikusan küzdött, a szárnyalásból mindenki kivette a részét, nem utolsósorban Podoba János, aki a kapuban nyújtott extraklasszis teljesítményével (55 százalékos védési arány) a vendégeket a kétségbeesésbe taszította, a hazai tábort pedig tűzbe-lázba hozta, nem egyszer hangzott fel vastaps a nézőtéren. De elöl sem érhette szó a ház elejét, imponáló magabiztossággal használták ki a ziccereiket a kecskemétiek, így győzelmükhöz nem is férhetett kétség.

– Tipikusan az a mérkőzés volt, ami után nehéz szavakat találni – jelentette ki Ocosvai Zsolt a lefújás után. – Fantasztikusan játszott a csapat, mindenki kivette a részét a sikerből. Kiváló volt ma a kapusteljesítmény is, kiemelném Podoba Janit, de természetesen a társak küzdése, védekezése is elengedhetetlen volt. Gratulálok mindenkinek, köszönjük a szurkolóknak a támogatást.

KTE-automatika.hu–Békés Drén KC 29–21 (18–10)

Kecskemét, 500 néző, vezette: Bán, Haskó.

Kecskemét gólszerzői: Füstös 7, Kátai 5, Mazák 4, Petrik-Varga 3, Miss 3, Bujdosó 2, Horváth Andor 2, Csuzi 1, Horváth Viktor 1, Szamos 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában