röplabda

2018.01.14. 18:45

Könnyed KRC-győzelem

A férfi élvonalbeli bajnokságban csapott össze vasárnap este a HÉP-Kecskeméti RC és a Pécs. A Török R., Kunert, Gacs, Krupánszki, Kovács Z., Szabó M. – csere: Deák (liberó), Török Sz. – összeállítású hírös városi alakulat magabiztosan, 3:0-ra (17, 10, 17) nyerte a Messzi István Sportcsarnokban rendezett találkozót.

Borbély Károly

HÉP KRC - PTE PEAC Férfi röplabda NBI Messzi István Sportcsarnok

A mintegy százötven néző előtt kezdődő mérkőzés első játszmájában 10:10-ig fej fej mellett haladtak a csapatok, de utána Krupánszki Olivér és Kunert Mátyás jó szerváinak köszönhetően meglépett a Kecskemét és bezsebelte az első szettet.

A második felvonás az elsőnél is könnyebbre sikeredett a KRC-nek, vezettek 20:5-re is, innen sikerült összekaparnia még öt pontot a Pécsnek, valamit kozmetikázva az eredményen. Az utolsó játékrész az elsőhöz hasonlóra sikeredett, így 52 perc alatt ért véget a meccs.

A hírös városi együttes a következő bajnokiján a MAFC gárdáját fogadja, a találkozó vasárnap, 17 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában