kézilabda

2018.09.22. 11:52

Kiállnak a csapat mellett

Ahogy az elmúlt években folyamatosan, úgy az idei szezonban is a KNKSE egyik kiemelt támogatója a Pölöskei Szörpök gyártója. A vállalkozás bár Zala megyében működik, tulajdonosai Bács-Kiskun megyeiek, innen a kötődés.

PN

„Támogatóként kiemelt büszkeséggel tekintettünk a tavalyi évben az NB I.-be feljutó csapatra. A kiesés ellenére továbbra is kiállunk a gárda mellett, mert úgy gondoljuk, a kemény feladatok által kiváló tapasztalatokkal lett gazdagabb mind a csapat, mind pedig az egyesület. Ezek pedig egy pozitív jövőképhez nélkülözhetetlenek. Nagy változások után újult erővel indul a KNKSE a 2018/2019-es szezonban, és mi támogatjuk őket. Bizalmunk csak erősödött az előző szezon nagy csatáit látva, és ez sokszor mindennél többet jelent számukra” – mondta Nyúl Roland, a cég társtulajdonosa, miután aláírta a támogatói szerződést a klub menedzserével, Veress Zsuzsannával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában