labdarúgás

2018.05.24. 15:35

Kertész: Alig várjuk, hogy vége legyen a bajnokságnak!

A megyei I. osztályban sereghajtó Kunszállás a bár hiányos, mégis egész jó formában lévő Kalocsát fogadja, akik jelenleg a tabella 6. helyén állnak. Kohányék egyértelmű pontszerzési céllal utaznak Kunszállásra, de Kertészék sem adják csak úgy a pontokat, még ha több sebből is vérzik csapatuk.

Mike Szilvia

Fotó: BUS_CSABA

Kunszállás SE – Kalocsai FC, május 26. 17 óra

Kertész Gábor, játékos-edző – Kunszállás: – Hogy őszinte legyek, alig várjuk, hogy vége legyen a bajnokságnak. Minden év nagyon nehéz, hiszen mindig alapemberek távoznak, és ez most sem volt másképp, emellett rengeteg a sérültünk, így a szokottnál is rövidebb a kispadunk. Nálunk az amatőr jelleg hagyományos, így nehéz felvenni a kesztyűt a mezőny minden egyes szereplőjével, akik mind játékerőben erősebbek és jobb feltételek között tudnak készülni és versenyezni. A Kalocsa egy fiatal, lendületes csapat, nagyon szépen szerepelnek a bajnokságban, de mi megpróbáljuk őket megfékezni. Szeretnénk ezt a nagyon nehéz tavaszt úgy lehozni, hogy legalább egy győzelmet felmutathassunk, ennek mindent alárendelünk. Abból főzünk, ami van, de azt hiszem már így is erőn felül teljesítünk, hogy egyáltalán megállunk a lábunkon. Ha a tisztes helytállás a hétvégén győzelemmel párosul, az számunkra sokkal többet fog jelenteni, mint három pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában