kosárlabda

2018.06.23. 14:35

Kecskeméten készül a kosárlabda-válogatott

Sajtónyilvános edzést tartott péntek délelőtt Kecskeméten a férfi-kosárlabdaválogatott, amelynek bő keretével három kecskeméti játékos is készül.

Vincze Miklós

Két fontos világbajnoki selejtező előtt áll a magyar férfi-kosárlabdaválogatott. Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány csapata június 28-án 20.30 órától Pristinában Koszovó vendége lesz, július 1-jén 20 órától pedig Litvániát fogadja. A válogatott a héten Kecskeméten készült, a kerethez szerdán csatlakoztak a bajnoki döntőben érintett szombathelyi és szolnoki játékosok. A szövetségi kapitány péntek délelőtt tartott sajtónyilvános edzést a Mercedes Benz Kosárlabda Akadémia sportcsarnokában.

A korábban meghirdetett keretszűkítésre egyelőre nem került sor. A megadott bő kerettel kapcsolatban annyi biztos, hogy Hanga Ádám és Váradi Benedek nem játszhatnak sérülés miatt, ám mivel a többiek közül sem mindenki egészséges, nem tudni, hogy ki lesz bevethető állapotban. A 16 fős keret: Perl Zoltán, Govens Darrin, Tóth Norbert, Vojvoda Dávid, Kovács Péter, Eilingsfeld János, Ruják András, Wittmann Krisztián, Ferencz Csaba, Allen Rosco, Keller Ákos, Karahodzic Kemal, Molnár Márton, Horti Bálint, Benke Szilárd, Filipovity Marko.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában