kézilabda

2018.09.18. 12:55

Hatgólos előnyt tékozolt el a KNKSE

A 48. percben hat góllal vezetett a Kecskeméti NKSE Orosházán. Ám ez a hatalmas előny sem volt elegendő a vendégeknek, a meccs végére sikerült egyenlítenie a hazai gárdának.

Borbély Károly

Pénzes Laura (fehérben) kilenc gólt szerzett az Orosháza elleni bajnokin

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Döntetlennel kezdte a 2018/2019-es bajnokságot a Kecskeméti NKSE. A női NB I/B Keleti csoportjában szereplő együttes az Orosháza vendége volt az első forduló vasárnapi játéknapján.

Az első félidőben komoly előnyt egyik csapat sem tudott kialakítani, a másodikban azonban igen. A 48. percben már hatgólos előnye volt a Kecskemétnek, az utolsó tíz percben azonban megindult a hazai henger: negyven másodperccel a lefújás előtt sikerült egyenlítenie az Orosházának, és otthon tartania az egy pontot.

Pénzes Laura (fehérben) kilenc gólt szerzett az Orosháza elleni bajnokin
Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

– Az utolsó tíz percben megfordult a játék képe, harcosabb lett a védekezésünk és könnyű gólokat szereztünk. A mérkőzés képét nézve nyertünk egy pontot, de hazai pályán nem szabad a pontokat elengednünk – mondta az orosházi csapat honlapjának nyilatkozva Papp László, a hazaiak vezetőedzője, míg a Kecskeméti NKSE gárdáját irányító Varga József így vélekedett: – Hatvan percig tart egy mérkőzés, ezt a csapatom elfelejtette. A végjátékban hétméterest és ziccert is hibáztunk, mi hagytunk itt egy pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában