labdarúgás

2018.09.19. 20:43

Gólvágó bajnok-esélyest fogad a Kalocsa a Magyar Kupában

A Kalocsai FC a Magyar Kupa főtábláján, hazai pályán játszik a hétvégén.

Mike Szilvia

Bár a 128 között akár NBI-es gárdát is kaphatott volna a csapat, mégis hozzá hasonlóan megyei I. osztályú csapattal néz szembe a paprikavárosi osztag. De így sem lesz könnyű dolguk.

Kalocsai FC – Ibrány SE 2018. 09. 23. 14:00

Kohány Balázs, edző – Kalocsa: „Vasárnap bajnoki meccs helyett kupa lesz, amire nagy erőkkel készülünk. Bár ellenfelünk az ország másik végén tőlünk nagyon távoli ponton van és nincs is sok ismerősünk Szabolcsban, mégis tudjuk, hogy nagyon jó csapatot fogadunk majd. Találtunk az Ibrányról néhány videót, meccsösszefoglalót, amiből megtudtunk ezt-azt, és hát láttuk az adatbankot, ami pedig arról árulkodik, hogy leendő ellenfelünk magabiztosan, veretlenül vezeti a Szabolcsi bajnokságot, ráadásul minden meccsüket 5-6 gólkülönbséggel nyerték. Ez egy igazi ki-ki meccs lesz. Mi mindent megteszünk majd azért, hogy tovább folytathassuk ezt a sikerszériát, ami az idei kupában kísér minket.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában