röplabda

2018.10.22. 19:52

Dunaújvárosban is győzött a KRC

A férfiröplabda NB I. harmadik fordulójában a B csoportban két győzelemmel éllovas KRC a nyeretlen Dunaújvároshoz látogatott.

Vincze Miklós

Deák Márk (lilában) és társai magabiztosan nyertek

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Az elején próbálta felvenni a hazai csikócsapat a ritmust, aztán megléptek a vendégek (5–10). Hazai időkérés után még a vezetést is átvette a Dunaferr, (14–13), onnan azonban ismét meglépett a Kecskemét, és szép pontokat szerezve húzta be a szettet. Kiváló sáncolásaiknak köszönhetően a második szettnek már az elején megléptek Dávid Zoltán tanítványai. A szett közepén Pesti Marcell nyitásai ültek, és Pestiék nagy különbséggel hozták is az etapot. A harmadik játékrészben a Dunaferr megszerezte, és sokáig meg is tartotta a vezetést. Az egyre hevesebb küzdelemben a KRC előbb egyenlített (16–16), majd a vezetést is átvette (18–19). A játék vége még tartogatott izgalmas labdameneteket, végül azonban érvényesült a papírforma (21–25).

Dunaferr SE–Kecskeméti RC 0:3 (–19, –14, –21)

Dunaújváros, 200 néző. V.: Mezei, Szabó P.

KRC: Amarildo 1, Krupánszki 11, Szabó M. 4, Pesti 20, Isaias 14, Gacs 10. Csere: Deák (liberó). Edző: Dávid Zoltán.

Dávid Zoltán: – Az történt, amit vártam. Nehéz meccs volt a fiatal Dunaújváros ellen, ügyesen játszottak, jó napot fogtak ki. A harmadik szettben magunkra húztuk őket, de összességében végig a mi akaratunk érvényesült.

Deák Márk (lilában) és társai magabiztosan nyertek
Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában