labdarúgás

2018.08.17. 09:47

Bejutott a kupa harmadik körébe a Kelebia

A Bács-Kiskun megyei kupa második fordulójában a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban újonc Kelebia a tavalyi bronzérmes, egyre acélosabb Kecelt fogadta.

Vincze Miklós

A mérkőzésen a rendes játékidőben csak az első félidőben esett gól, Bajnok Noel rögtön a találkozó elején megszerezte a vendégeknek a vezetést, Plichta Dominik még a játékrész derekán egalizált. Mivel a második etapban már nem esett gól, jöhettek a büntetők. Azokat a hazaiak rúgták jobban, így újonc létükre már az országos főtáblára jutásért játszhatnak augusztus 29-én, a megyei kupa harmadik körében.

Kelebiai részről Molnár László megjegyezte, hogy ez a kupameccs így, ebben a felállásban, hogy büntetőkkel harcolták ki a továbbjutást, alighanem mindennél többet ért a csapategység összekovácsolása terén, Kis Péter pedig elmondta, hogy most már tény, hogy a Kelebia egy jó csapattal gazdagodott a megyei első osztály mezőnye.

Kelebia KNSK–Kecel FC 1–1 (1–1), büntetőkkel 5–3

Kelebia, 150 néző, vezette: Antal (Tóth R., Bárth).

Kelebia: Molnár – Kmec, Hugyecz (Kazi, 46.), Kollár, Honfi B. (Kátai, 57.), Baji, Farkas A., Tesic, Plichta, Plavsic, Torma (Döbrentei, 73.) Edző: Kószó László.

Kecel: Eifert – Horváth Á., Vata, Patai (Brindza, 62.), Sendula P., Bajnok, Fehér (Nagy E., 46.), Sendula J., Herczeg R., Herczeg P., Nébl (Nagy G., 83.).

Gól: Plichta (19.), illetve Bajnok (4.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában