labdarúgás

2018.06.16. 11:06

A Kecskeméti LC szombat este az NB III-ba juthat

A KLC-nél semmit nem bíznak a véletlenre. A gárda már tegnap elutazott a Hajdú­böszörmény elleni osztályozós visszavágóra.

Borbély Károly

Farkas István csapatkapitány (fehérben) remekül játszott az osztályozó első meccsén

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Hatalmas előnnyel várhatja a megye egyes osztályozó visszavágóját (tét az NB III-ba jutás) a Kecskeméti LC. A Bács-Kiskun megyei gárda a múlt héten 4–0-ra verte a Hajdú-Bihar megyei bajnokot, a Hajdú­böszörményt. Azon a találkozón a kecskemétiek bal oldali védője, Farkas István két gólt szerzett, a 9. és a 29. percben talált be a Széktói Stadionban rendezett mérkőzésen. Farkas Istvánt péntek délután Debrecenben értük utol.

– Kilenc órakor indultunk Kecskemétről, nemrég értünk Debrecenbe, épp az imént ebédeltünk. Most csendes pihenő következik, majd délután edzés az Oláh Gábor utcai stadionban. Szombat délután utazunk tovább Hajdúböszörménybe – számolt be az együttes programjáról Farkas. – Nem akartunk semmit a véletlenre bízni. Még akkor sem, ha tudjuk, hogy nagy az előnyünk. A böszörményiek nem utaztak el a meccs előtti napon, és a kecskeméti találkozón lehetett is látni, hogy a buszról szálltak le. Az első harminc percben azt sem tudták, hol vannak. De ez legyen az ő bajuk... Mi megtehettük, hogy így menjünk a visszavágóra, és ez így van jól.

Farkas István csapatkapitány elárulta azt is, hogy az együttes nyugodtan, de nem elbizakodottan várja a 17 órakor kezdődő összecsapást, illetve beszélt arról is, hogy szerinte a Bács-Kiskun megyei bajnokság erősebb a Hajdú-Bihar megyeinél.

Szombaton kiderül, hogy erősebb vagy sem...

Farkas István csapatkapitány (fehérben) remekül játszott az osztályozó első meccsén
Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában