Úszás

2023.06.05. 09:49

Három számban is győzött a kecskeméti Farsang Máté

Kecskemétet, azon belül is klubját, a BÁCSVÍZ KVSC-t Farsang Máté képviselte a Paraúszó Országos Bajnokságot. Országos bajnokot ugyan a kevés induló miatt nem hirdettek, a hírös városi úszó azonban ettől függetlenül kiváló eredményeket ért el.

Vincze Miklós

A hírös városi úszó kiváló eredményeket ért el

Forrás: Beküldött fotó

Június 2-án Sopronban rendezték meg a Paraúszó Országos Bajnokságot, melyen a kecskeméti BÁCSVÍZ KVSC klub színeit a 2006-os születésű Farsang Máté képviselte. Nem is akárhogyan, hiszen a fiatal úszó, Bács Ferenc és Nagy Zoltán edző tanítványa három versenyszámban indult, és mind a három versenyszámban maga mögött hagyta a mezőnyt, amely az idén meglehetősen foghíjas volt. Utóbbi ténynek tudható be, hogy országos bajnokot nem hirdettek ezen a viadalon, ahhoz ugyanis számonként minimum négy induló szükséges, Farsang Máté érdemeiből ez azonban mit sem von le, hiszen kiváló teljesítményt nyújtott.

Farsang 50 méteres gyorsúszásban 38,39-es eredménnyel lett az első, a 100 méteres gyorsúszást egy perc 27,58 másodperc alatt teljesítette, a 400 méteres gyorsúszásban pedig 6 perc 33,56 másodperces eredménnyel lett a legjobb.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában