Baon podcast

2023.05.20. 16:28

Szabó Alexet sem magasság, sem mélység nem rettenti már – podcast

Hatalmas siker kapujában áll a Kecskeméti TE, hiszen ha a DVSC és a Paks nem szerez pontot az NB I. 32. fordulójában, akkor már biztosan második helyen zár, de ez abban az esetben is garantált, ha legalább pontot szereznek a lila-fehérek Újpesten. A KTE védője, Szabó Alex nagyon értékeli, hol tart csapatával, hiszen a magasságok mellett a mélységeket is megjárta már pályafutása során.

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba

A Kaposvárról két éve érkező védő korábbi klubjában az NB III-ban mutatkozott be, majd két év alatt két osztályt ugorva, onnan ugyanilyen gyorsan kettőt zuhanva jutott el a távozásig. A 24 esztendős, csupaszív védőt nem a cselei miatt imádják a szurkolók, hanem hatalmas küzdeni tudása miatt is, éppen ezért sem elégedett maximálisan sosem magával a játékos.

Szabó Alextől azt is megtudtuk, ki hozza a legjobb süteményeket a csapatösszetartásokra, de tőle is megkérdeztük, mi a lila-fehérek titka a sikerek mögött. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában