Futsal

2023.03.26. 17:15

Büszkén térhettek haza az SG Kecskemét fiataljai

Hollandiában szerepelt az U19-es magyar futsal-válogatott Eb-selejtezőkön, és a maximumot kihozva magukból veretlenül zárták a csoportot. Legyőzték a házigazdákat, majd döntetlent játszottak Spanyolországgal, végül Andorrát fektették két vállra. A sors fintora, hogy sajnos ez sem volt elég a továbbjutáshoz, ugyanis a címvédő spanyolok jobb gólkülönbséggel nyerték a csoportot.

Nyitray András

Az SG Kecskemét Futsal két fiatal kiválósága is a keret tagja volt, Kajtár Mátyás és Haász Benjámin

Fotó: SG Kecskemét

Az SG Kecskemét Futsal két fiatal kiválósága is a keret tagja volt, Kajtár Mátyás és Haász Benjámin elégedetten nyilatkoztak.

– Úgy érzem, a csapat az elvártakon felül teljesített, és sikerült kiadnunk magunkból a maximumot. Sajnos nem sikerült a továbbjutás, de nem búslakodhatunk, emelt fővel zártuk a tornát. Hétfőn folytatódik a felsőházi rájátszás úgyhogy mostantól már csak arra koncentrálunk, hogy eredményesek tudjunk lenni Veszprémben – mondta Kajtár Mátyás.

– Jól éreztem magam, jó helyen voltunk elszállásolva. A profi körülményeknek köszönhetően, és a csapat nagy szíve miatt várakozáson felüli eredményt értünk el ezzel a 7 ponttal, egy olyan csoportban, ahol ott volt a címvédő spanyol válogatott is. Természetesen álmodoztunk arról, hogy kijuthatunk az Eb-re, de a realitás az volt, hogy tisztességesen helytálljunk. A hétfői, Veszprém elleni meccsre próbálom kipihenni magam amennyire lehet, mert egy nagyon fontos meccs lesz – nyilatkozta Haász Benjámin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában