Futsal

2023.03.15. 11:34

A Frogs és a Siland is győzelemmel zárt

Az NNC Frogs Lajosmizsei FC és a kecskeméti Dirner-Siland FC is győzelemmel zárta le hétfőn az NB III-as bajnokság utolsó játéknapját, ezzel mindkét gárda a dobogón végzett. 

Nyitray András

Már biztosan bajnok az NNC Frogs

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A már biztosan bajnok NNC Frogs hazai pályán szerette volna megadni a módját az ünneplésnek, hiszen a „Békák” nem akarták elrontani a pazar tavaszukat. Az SZTE EHÖK SE kemény diónak bizonyult, hiszen az utolsó tíz percig nagyon jól tartotta magát a szegedi gárda. A végén azonban Somogyi, Dobosi és Treiber is betalált, így a Frogs 3–0-ra nyert. 

A Siland számára is garantált volt a bronzérem már, de a sereghajtó Apátfalvát ennek ellenére sem kímélték, a hét gólig jutó Gréczi Gábor vezértletével 13–1-re nyert a kecskeméti klub. Hazai oldalon Halasi Károly is mesterhármasig jutott, de betalált Terecskei, Herczeg és Nagy is. A bajnokság gólkirálya is a bajnoktól került ki, Kovács József 32 találattal vette ki a részét végül a lajosmizsei bajnoki címből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában