Futsal

2023.02.09. 07:49

Megerősítette vezető helyét az NNC Frogs

A férfi futsal NB III. 15. fordulójában az NNC Frogs Lajosmizsei FC az SZTE EHÖK SE vendége volt szerda este. A vendégek fontos idegenbeli sikerrel erősítették meg helyüket a tabella élén.

Nyitray András

Márki Bence (narancs mezben) és a Frogs tovább robog az arany felé

Fotó: Bús Csaba

Intő példa kellett legyen a lajosmizsei gárdának, hogy nem is olyan régen a kecskeméti Dirner-Siland beleszaladt egy váratlan vereségbe a szegedi egyetemisták ellen, akik ezzel a „Békák” malmára hajtották a vizet a bajnoki címért zajló küzdelemben. A Frogs számára sem indult könnyen a találkozó, az első bő negyedóra bizony nagyon kemény küzdelmet hozott, de a 17. percben Kovács József góljával megszerezték a vendégek a vezetést, így előnnyel is vonulhattak a szünetre (0–1).

A második félidő már sokkal jobban indult a Lajosmizsének, Kovács az első percben megduplázta az előnyt, majd Márki Bence is duplázott, így hét perc után néggyel lépett már el a bajnoki címre törő Frogs (0–4). A 32. percben Treiber növelte tovább a különbséget, s noha Gonda szépített, a hajrában Hegyesi, majd a mesterhármasig jutó Kovács alakította ki az 1–7-es végeredményt.

A Frogs győzelmével továbbra is vezeti a tabellát, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet is játszott, mint a kettő pontos hátrányban lévő Dirner-Siland.

SZTE EHÖK SE–NNC Frogs Lajosmizsei FC 1–7 (0–1)

Szeged. Vezette: Halász (Kovács, Csöngető)

Szeged: Mészáros L. – Balogh, Zatykó, Szántó, Schneider. Csere: Kopasz D., Gonda, Farkas D., Palakovics.

Lajosmizse: Peltzer – Treiber Sz., Kovács J., Márki, Treiber G. Csere: Somogyi, Fekete T., Surányi, Kis, Hegyesi.

Gólszerző: Gonda (34.) ill. Kovécs J. (17., 21., 40.), Márki (24., 27.), Treiber G. (32.), Hegyesi (38.)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában