Futsal

2023.02.02. 16:34

Klubvezetők ültek össze Kecskeméten

A pályán ellenfelek, pályán kívül egyenrangú partnerek címszóval tartott szerdán munkaebédet dr. Vercz Tamás, az SG Kecskemét ügyvezető elnökének meghívására nyolc NB I-.es klub. Név szerint Aramis SE, az ELTE-BEAC, a Haladás VSE, az MVFC Berettyóújfalu, a Rubeola FC, az Újpest FC – 220Volt, a Veszprém Futsal és az SG Kecskemét képviselői vettek részt az eseményen.

Nyitray András

Fotó: Shutterstock.com / illusztráció

A találkozó elsődleges célja az volt, hogy a klubvezetők, csapatvezetők meghatározott témák mellett, azonban mégis egy kötetlen beszélgetés alkalmával átbeszéljék a közelmúlt hazai futsallal kapcsolatos történéseit, és a sportág jövőbeli kihívásait.

A megannyi felvetett témakör mellett minden megjelent egyetértett abban, hogy a magyarországi futsal fejlődéséért egyre szorosabb együttműködés, közös gondolkodás és nagyobb szerepvállalás szükséges a klubok részéről is, így a hasonló találkozókat a jövőben rendszeressé kívánják tenni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában