Futsal

2023.02.07. 09:42

Biztosan győztek Apátfalván a kecskemétiek

Az Apátfalva vendége volt hétfőn este a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club a futsal NB III. Csongrád megyei csoportjában, a bajnokság 15. fordulójában. A hírös városiak biztos győzelmet arattak a sereghajtó otthonában.

Vincze Miklós

Fotó: Shutterstock.com / illusztráció

Harmadosztályú bajnoksághoz képest meglehetősen nagy túra várt hétfőn este a Dirner-Siland stábjára és játékosaira, ugyanis a Kecskeméthez képest Makón túl, a Bács-Kiskun vármegyei megyeszékhelytől 127 kilométerre levő Apátfalvára látogattak, a három pont megszerzésének a reményében. Ezt a reményt a mérkőzés első negyedében Sáfrány Dávid, Sándor Tamás és Terecskei László góljai nyomatékosították, a kecskemétiek a 7. percben már 3–0-ra vezettek, Pánczél István alakította ki a játékrész végére a 4–0-s részeredményt. A második játékrészben nem változott a tendencia, a Dirner-Siland játszott és rúgta a gólokat, szám szerint még hetet – Sáfrány Dávid végül mesterhármast jegyzett –, és 11–0 arányban megnyerte a találkozót. Ezzel a győzelemmel a hírös városi gárda visszaállt a tabella élére.  

Apátfalva SC–Dirner-Siland Futsal Club 0–11 (0–4)

Apátfalva, vezette: Lászlai Róbert, Szöllősi Ferenc.

Apátfalva: Fekete – Csonka, Graur, Baló, Vincze. Csere: Imre, Vörös.

Dirner-Siland: Halmavánszki – Kiss Sz., Pánczél, Fekete A., Sáfrány. Csere: Takács, Sándor, Terecskei, Herczeg.  

Gól: Sáfrány 3., 23., 24., Sándor 5., 24., Terecskei 7., Pánczél 20., Kiss Sz. 23., Herczeg 26., Fekete 33., Takács 34. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában