Csepel/Kecskemét

2023.01.29. 18:53

Újabb érmeket gyűjtöttek a félegyházi birkózók a hétvégén

Két fontos versenyen vettek részt szombaton a félegyházi birkózók.

Vajda Piroska

Eredményes hétvégén van túl a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület

Forrás: Beküldött fotó

Csepelen az év első felnőtt válogató versenyén Molnos Norbert, a szabadfogású 70 kilogrammosok között ezüstérmet szerzett. A diákok Kecskeméten küzdöttek az országos döntőbe jutásért, a Kelet-Magyarország régió Szabadfogású Bajnokságon, ami egyben Balla József Emlékverseny is volt. A megmérettetésen összesen 27 csapat, 254 versenyzője lépett szőnyegre. 

A Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület és a Korondi Lőrincz Márton SE csapata közösen vett részt 5-5 fővel, akik közül 8-an kvalifikálták magukat a korosztály országos döntőjébe, csapatban pedig a dobogó tetejére állhattak a Diósgyőr és a Téglagyári Baptista SE csapata előtt – tájékoztatta lapunkat Szabó József, edző. 

A részletes eredményekről elmondta aranyérmet szerzett: Bárány-Almási Bianka (69 kilogramm, 3 fiút is legyőzve), valamint Fülöp Kristóf (38 kilogramm) és Kacsó Ábel (42 kilogramm). Ezüstérmes lett: Benke Barnabás (85 kilogramm) és Nagy Tamás (35 kilogramm). Bronzérmet nyert: Moldován Vencel (46 kilogramm), Nagy Hunor (42 kilogramm) és Tófalvi Tamás (58 kg).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában