Kézilabda

2023.01.13. 11:51

Pénteken folytatja a bajnoki szereplést a Kecskeméti NKSE

Tétmeccsek sora vár a Kecskeméti NKSE női NB I./B-ben szereplő, megfogyatkozott csapatára, hiszen Mátrai Péter leányai már péntek délután – még az őszi szezon folytatásaként – a DVSC U19-es csapatát fogadják, majd kétszer is a fővárosban lesz jelenésük, előbb az FTC U19-es alakulata, azután pedig a bajnokaspiráns Vasas fogadja a hírös városiakat.

Vincze Miklós

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Nem indult jól az esztendő a KNKSE számára, hiszen tovább szűkült a gárda kerete; Szatmári Melinda a Kozármisleny csapatához igazolt, míg az ős-kecskeméti Jámbor-Herceg Réka Tápiószelén folytatja kézilabdás pályafutását.

A DVSC U19-es csapata a KNKSE, a Gárdony-Pázmánd és a Tempo KSE csapatát megelőzve jelenleg 13. a tabellán; 3 győzelem mellett 1 döntetlent és 9 vereséget jegyez.

– Borzasztóan elfogytunk, a két sérültünk, Radva Erzsébet és Nagy Enikő mellett két kulcsjátékos távozott, ha valaki még megsérül, az végzetes lehet – elsősorban – utánpótlás csapataink számára – utalt a problémákat Mátrai Péter, a csapat vezetőedzője. – A serdülőink előtt le a kalappal, annak ellenére helytállnak, hogy több fronton, magasabb osztályokban kell teljesíteniük hétről-hétre, és a dupla terhelés kockázatokkal jár. Mi az utolsó pillanatig küzdeni fogunk, egy percig se gondolja senki, hogy elengedtük ezt a bajnokságot, pénteken is a pályára tesszük a szívünket-lelkünket, és meglátjuk, ez mire lesz elég.

A bajnokság 14. fordulójából elhalasztott mérkőzés péntek este 18 óra 30 perckor kezdődik, a Messzi István Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában