Teremlabdarúgás

2023.01.08. 16:26

Nem sikerült Bács-Kiskunnak a címvédés a Sípmester Fesztiválon

Vasárnap reggel a felső házban kezdett ugyan a Bács-Kiskun vármegyei játékvezetők csapata a XVI. Sípmesterek fesztiválján, ám mivel a negyeddöntőt büntetőkkel elveszítették, így végül a 7. helyet szerezte meg a csapat.

Vincze Miklós

A 7. helyen zárt a csapat

Sikeres szombatot tudhatott maga mögött a Bács-Kiskun vármegyei küldöttség, hiszen csoportelsőként zártak a Maros csoportban. Vasárnap reggel Békés vármegye együttesével csaptak össze az elődöntőbe jutásért, ezen a találkozón azonban hiába talált be a viharsarkiak kapujába Katona Balázs kétszer, Fehérvári Patrik és Herczeg Róbert pedig egyszer, az ellenfél szintén négyszer zörgette meg a hálót, a továbbjutást eldöntő büntetőpárbajt 4–3 arányban a békés vármegyeiek nyerték.

Így a következő mérkőzésükön az 5.-8.- helyért vívott helyosztón léptek pályára, Pest vármegye volt az ellenfél. Bacsi Noel Levente és Fehérvári Patrik egy-egy találata a Pest vármegyeiek ellen kevésnek bizonyult, ezt a mérkőzést 4–2-re elveszítette Bács-Kiskun.

A 7. helyért Fejér vármegye ellen vívott helyosztón aztán újra, akárcsak Békés vármegye ellen, 3–3 lett a végeredmény – Fehérvári Patrik kettő és Bacsi Noel Levente egy találatával – ezúttal viszont Holczimmer Andor csapata rúgta jobban a büntetőket, így a 7. helyen végzett Bács-Kiskun vármegye csapata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában