Kézilabda

2023.01.28. 07:00

Nem a KNKSE mellett szól a papírforma az éllovas ellen

A női NB I./B 16. fordulójában az éllovas Vasas vendége lesz szombaton a Kecskeméti NKSE.

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Kiváló őszt tudhat maga mögött a fővárosi alakulat, hiszen Pénzes Lauráék csupán egyetlen vereséget szenvedtek el, hazai pályán két góllal maradtak alul a Komárommal szemben (25-27). Tizenegy győzelmet szereztek, három alkalommal osztoztak a pontokon aktuális ellenfelükkel, 25 szerzett egységgel vezetik a tabellát még úgy is, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A Kecskemét továbbra is sereghajtó, de a kényszerűségből megfiatalított hírös városiak nem adják olcsón a bőrüket. A két gárda az őszi első fordulóban találkozott egymással, a Messzi István Sportcsarnokban 15 gólos Vasas-győzelem született (22-37).

– Nem titok, nagyon jelentős játékerőt képvisel a Vasas, komoly és reális feljutási esélyekkel. Nem a mi súlycsoportunk a fővárosi alakulat, de igyekszünk tisztességes eredményt elérni. Felkészülünk a legjobb tudásunk szerint – mondta Mátrai Péter, a Kecskeméti NKSE vezetőedzője a meccs előtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában