Futsal

2023.01.30. 15:13

Megelőzhetik a nagy riválist az NNC Frogs Lajosmizsei FC

Hétfő este újabb hazai mérkőzéssel folytatódnak az NB III. küzdelmei az NNC Frogs Lajosmizsei FC-nek, mely az SZTE EHÖK SE-t fogadja majd a Polyák Imre Sportcsarnoknak. 

Nyitray András

A lajosmizsei csapat számára nagy a tét

Fotó: Bús Csaba/archív felvétel

A lajosmizsei gárdának nagy a tét, hiszen amennyiben otthon tartják a pontokat, akkor megelőzik az éllovas Dirner-Siland FC-t is. Erre minden esélye meg is van Kovács Józseféknek, hiszen a „Békák” pazar formában vannak. A Lajosmizse utolsó két meccse egyaránt rangadó volt, hiszen először a szegedi St. Mihály vendégeként nyertek 5–1-re, majd hazai pályán a kecskeméti Silandot győzték le legutóbb 6–2-re. A hazai pálya ebben a ligában rendre nagy előnyt jelent, így nem bukhat pontokat a Frogs, ha meg akarja nyerni a bajnokságot. 

Az SZTE felemásan szerepel, nyolc meccséből négyet elveszített, emellett két-két döntetlen és vereség jött össze a riválisnak. Egy héten belül akár a mérleg nyelvének szerepét is betöltheti ugyanakkor a szegedi együttes, mivel szerdán éppen a másik Bács-Kiskun vármegyei gárdát, a Dirner-Silandot fogadják majd. A Frogs egyébként a sorsolás alapján a legnagyobb esélyesnek látszik már a bajnoki aranyra, hiszen a lajsomizseiek hátralévő hat meccsükből négyet is otthon vívhatnak majd meg. 

Az NNC Frogs–SZTE EHÖK SE mérkőzést hétfő este 20 órakor rendezik meg Lajosmizsén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában