Futsal

2023.01.23. 08:00

Harmadjára csap össze az NNC Frogs és a Siland FC

Vármegyei rangadót rendeznek hétfő este az NB III.-as futsal bajnokságban, ahol ezúttal az NNC Frogs Lajosmizsei FC fogadja majd a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Clubot. A két csapat harmadjára csap már össze ebben a kiírásban. 

Nyitray András

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

Az NB III-ban három csapatnak van még reális esélye megszerezni a bajnoki címet, ebbe a trióba tartozik a Frogs és Siland is, így különösen nagy tétje lesz a derbinek. 

A tabellát jelenleg a kecskemétiek vezetik kilenc mérkőzésen szerzett 20 pontjukkal, míg a Lajosmizse a harmadik, a „Békák” nyolc fellépésükön gyűjtöttek be 16 egységet, a második Szeged egyébként már tíz meccset abszolvált 19 pontos teljesítménnyel.

A vármegyei derbikre eddig sok jelzőt lehetett találni, de a gólszegény nem tartozott ezek közé, elsőre kilenc, másodjára nyolc találat született. A Siland értékes sikert aratott még november elején Lajosmizsén, akkor egy fordulatokban gazdag 4–5-ös sikernek örülhettek a vendégek. A visszavágóra Kecskeméten került sor, és a Frogs talán azóta is sajnálhatja, hogy decemberben nem tudott visszavágni, hiszen már 3-0-ra is vezettek, a vége azonban 4–4-es döntetlen lett. 

A mérkőzés 20 órakor kezdődik Lajosmizsén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában