Teremlabdarúgás

2023.01.07. 12:00

Győzelemmel rajtolt Bács-Kiskun

Ezen a hétvégén rendezik Szegeden a XVI. Sípmesterek Tornáját, amelyen a Bács-Kiskun vármegyei küldöttség is részt vesz, ráadásul címvédői minőségben. Szombat reggel jól kezdett a Holczimmer Andor vezette küldöttség, az első csoportmérkőzésüket megnyerték.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Címvédőként érkezett ugyan Szegedre a Bács-Kiskun vármegyei játékvezetők labdarúgó csapata, Holczimmer Andor, a játékvezetői bizottság elnöke a torna előtt azért óvatos duhaj volt, elmondta, hogy az alapvető célkitűzésük az, hogy a szombati csoportkör után – amely mindegyik vármegye csapata számára négy mérkőzést jelent, hiszen ötcsapatos csoportokban küzdenek a csapatok a továbbjutásért – szeretnének a felső ágra kerülni. 

Eme cél elérése irányában szombaton reggel Baranya Vármegye ellen megtették az első lépést. Az impozáns Pick Arénában rendezett tornán az első játékrészben sem a Baranya, sem a Bács-Kiskun megyeiek nem rezegtették meg a hálót, a második félidő azonban négy gólt hozott, a Bács-Kiskuniakra kedvező elosztásban. Baranyai részről Maml volt eredményes, a Holczimmer-brigádból azonban Tóth Róbert, Fehérvári Patrik és Biber Tamás is bizonyította, hogy nem csak a síppal tud jeleskedni a pályán, így Bács-Kiskun megye 3–1-es győzelemmel a tarsolyában várhatta a Maros csoportban a Jász-Nagykun-Szolnok megyei küldöttség elleni találkozót. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában