Röplabda

2023.01.29. 19:47

Biztosan hozta a kötelezőt a Kecskeméti RC

A MAFC-BME csapatát fogadta vasárnap este a férfi röplabda Extraliga középszakaszában, az 5-8. helyért küzdő kvartettben a Kecskeméti RC. Nagy József együttese a papírformát igazolva biztosan győzött.

Vincze Miklós

Archív felvétel

Fotó: Bús Csaba

Magabiztos győzelemre számítottak a szurkolók, nem is csalódtak a csapatban vasárnap este a Messzi István sportcsarnokban. A kecskeméti gárda és a fővárosi, az ősz folyamán a légiósait elengedni kénytelen MAFC-BME mérkőzése nem tartott hatvan percig sem. Az első játszmában 11, a második játszmában 15, a harmadik, utolsónak bizonyult szettben pedig 113 pontot tudtak szerezni a becsülettel küzdő, de a jó játékkal kirukkoló Kecskeméti RC-t megfékezni képes vendégek.

– Elégedett vagyok a csapattal, a teljesítményével, a mérkőzésen látottakkal – nyilatkozta a mérkőzést követően Nagy József, a kecskemétiek vezetőedzője. – Ezt a mérkőzést mindenképpen hoznunk kellett, és ez meg is történt. Az elsősorban fiatalokkal felálló, néhány Extraligában tapasztalattal rendelkező játékossal megerősített MAFC-BME becsülettel küzdött, de a csapatom magabiztosan nyerte ezt a mérkőzést. Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy ma sajnos nem tudtam lehetőséget adni a fiataloknak, őket ugyanis betegség miatt nem tudtuk nevezni a mai mérkőzésre. Hétfőtől már a pénteki örökrangadóra, a Kaposvár elleni, idegenbeli mérkőzésre koncentrálunk.

Kecskeméti RC–MAFC-BME 3–0 (11, 15, 13)

Kecskemét, Messzi István sportcasrnok, játékvezetők: Halász Enikó, Ujházi Mónika.

Kecskeméti RC: Boldizsár, Baserio, Fundora, Keen, Argilagos, Farkas. Liberó: Gebhardt. Csere: Balla, Kiss Bengedúz. Vezetőedző: Nagy József.

MAFC: Kunert, Kulcsár, Bandi Olivér, Szabó Barna., Bandi Bernát, Sebestyén. Liberó: Tepszis. Csere: Czita, Szappanos, Csepke. Vezetőedző: Pápai Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában