Futsal

2023.01.23. 07:00

Az éllovas Veszprém érkezik Kecskemétre

A csütörtöki, döntetlennel végződő Aramis elleni bajnoki után újabb rangadó vár az NB I.-ben az SG Kecskemét Futsalra. A listavezető Veszprém érkezik hétfőn a Messzi István Sportcsarnokba.

Nyitray András

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

A listavezető Veszprémnek 44 pontja van, míg a 4. helyen álló SG Kecskemét Futsal 39 egységet szorgoskodott össze 18 forduló alatt, így kifejezetten nagy téttel bír a találkozó. 

– Egy újabb rangadó előtt állunk, amely mindkét csapat számára, nekünk és a Veszprémnek is nehéz lesz, hiszen vannak hiányzók – mondta a mérkőzés előtt az SG Kecskemét Futsal sportigazgatója, Marko Gavrilovic. – Csütörtökön döntetlent értünk el az Aramis ellen, noha többet szerettünk volna kihozni abból a meccsből. A Veszprém ellen több energiával és koncentrációval kell játszanunk, hogy eredményesebbek tudjunk lenni, és közelebb kerüljünk hozzájuk a tabellán. Biztos vagyok benne, hogy aki pályára lép, a maximumot fogja nyújtani, meglátjuk ez mire lesz elég. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy minden sportszerető kecskemétinek felhívjam a figyelmét erre a roppant izgalmasnak ígérkező derbire. Jöjjenek ki minél többen, buzdítsák a csapatot, hogy dicsőséget szerezzünk Kecskemétnek – tette hozzá a szerb szakember. 

Az SG Kecskemét Futsal–Veszprém Futsal alapszakasz rangadó hétfő este 19 órakor kezdődik.  
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában