Futsal

2022.12.05. 21:56

Magabiztos győzelmet aratott a ScoreGoal az Újpest fölött

Hétfőn este a 7. helyen álló Újpest FC-t fogadta a tabellán az 5. ScoreGoal Kecskemét Futsal a férfi NB I:, alapszakaszában, a 14. fordulóban. A hírös városiak nem hiába hangoztatták a mérkőzés előtt, hogy létkérdés számukra a három pont: magabiztos játékkal itthon is tartották.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A kecskeméti rohamok hamar meghozták az első eredményt: az 5. percben Ristic, majd három percre rá Bencsik talált a kapuba, a 10. percbe Öreglaki góljával már 3–0-áshazai vezetést mutatott az eredményjelző. A második játékrészben Ristic még egyszer beköszönt, a lefújás előtt pedig Hadnagy állította be az 5–0-ás végeredményt.

A kecskeméti csapat a következő mérkőzését december 12-én vívja a fővárosban, az újonc ELTE-BEAC vendégeként.

ScoreGoal Kecskemét Futsal–Újpest FC-220 Volt 5–0 (3–0)

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, vezette: Kovács Gábor Péter, Kovács Gábor.

Kecskemét: Rigó – Biró, Öreglaki, Mánya, Hadnagy. Csere: Nyerges – Bencsik, Kajtár, Ristic, Milovac, Haász, Sánta. Sporigazgató: Marko Gavrilovic.

Újpest: Vámosi – Szeghy, Suscsák, Östör, Harnisch. Csere: Kinics – Tyukász, Balog, Szabó J., Klacsák, Dunai, Horváth B., Lipl. Vezetőedző: Németh Péter.

Gól: Ristic az 5., a 29., Bencsik a 8., Öreglaki a 10., Hadnagy a 40. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában