Kézilabda

2022.12.10. 07:00

Kettőzött erővel kell küzdenie a KNKSE-nek

A női NB I/B 12. fordulójában a Gárdony-Pázmánd NKK lesz a Kecskeméti NKSE ellenfele vasárnap a Messzi István Sportcsarnokban. Ez lesz a KNKSE utolsó hazai mérkőzése ebben az évben.

Nyitray András

Győzelemmel búcsúzna a KNKSE

Fotó: Bús Csaba

Két héttel ezelőtt éppen a Messzi István Sportcsarnokban szerezte meg első győzelmét a bajnokságban a KNKSE. Azóta Kozármislenyben ugyan kikapott, de a két gárda játékereje között osztálynyi különbség van. A KNKSE még nem engedte el a bennmaradásról szőtt álmait, hiszen hosszú a bajnokság, ám céljai eléréséhez folytatnia kell a pontgyűjtést. A kecskeméti lányok aktuális ellenfele, a Gárdony a 15., a Kecskemét a 16. helyről várja a vasárnap 17 órakor kezdődő rangadót. 
- Komoly játékerővel bíró csapat érkezik hozzánk, erősítettek egy balátlövővel, továbbá kettős játékengedéllyel élvonalbeli játékosok is csatlakozhatnak hozzájuk, úgyhogy az eddig megszerzett pontjaik megtévesztőek lehetnek – mondta az ellenfélről Mátrai Péter, a KNKSE trénere. 

– Bízom benne, hogy a kozármislenyi fiaskó után most  kettőzött erővel hajtó, motivált csapat küzd majd a pályán, ahogy a Pénzügyőr ellen tettük. A kecskeméti fiúk játszanak előttünk az Ajkával, sok sikert kívánunk nekik, reméljük, hogy győzni fognak, ezen felbuzdulva a közönség ottmarad a mi meccsünkön is, mi pedig ezt ponttal, pontokkal háláljuk meg. Szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni a közönséget az év utolsó hazai meccsén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában