Kézilabda

2022.11.19. 20:11

Vasárnap hazai pályán javíthat a KTE-Piroska Szörp

Az elmúlt hétvégén botlott a Kecskemét, a Szigetszentmiklós otthonában hiányzott a hírös harcosok játékából a higgadtság és az agresszivitás, így a házigazdák a vártnál simábban tudták otthon tartani a két pontot. Tóth Norbert legénysége a 11. fordulóban a BFKA-Balatonfüred ellen igyekszik kiköszörülni a csorbát vasárnap 17 órától.

Nyitray András

Javítani akar a Kecskemét.

Fotó: Bús Csaba

Sok hasonló játékerővel rendelkező csapat alkotja a férfi kézilabda NB I./B mezőnyét, így nüanszok dönthetnek egy-egy bajnoki összecsapás végeredményéről. A tabella 12. helyén álló Kecskemét a 13. Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia gárdáját fogadja a Messzi István Sportcsarnokban; minden bizonnyal parázs mérkőzésre számíthatnak a kilátogató szurkolók.

Mindkét alakulat 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 6 vereséggel várja a vasárnapi ütközetet; a bajnoki táblázaton a jobb gólkülönbség okán van kedvezőbb helyzetben a KTE-Piroska Szörp. A Balatonfüred legutóbb hazai pályán, szoros meccsen maradt alul a 6. Vecséssel szemben (22-24), ez mindenképpen óvatosságra inti az alföldi alakulatot. A Kecskemétnek ugyanakkor égető szüksége van a két pontra, ha szeretne zárkózni a középmezőnyhöz.

Tóth Norbert vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Korát tekintve hozzánk hasonló összeállítású csapat látogat Kecskemétre, ez mindenképpen kedvező számunkra. Abban bízom, hogy ahogyan a korábbi hazai mérkőzéseken, úgy ezúttal is tűzbe hozza a fiúkat a kecskeméti közönség, és kettőzött erővel küzdenek majd a bajnoki pontokért. A jó eredményhez elengedhetetlen, hogy amit megbeszéltünk és gyakoroltunk a héten, azt fegyelmezetten végrehajtsuk, csak így van esélyünk arra, hogy megnyerjük a meccset. Nyilván a Balatonfüred is a győzelem reményében lép pályára; egészen biztos, hogy nem lesz könnyű meccs. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában