Futsal

2022.11.27. 10:20

Rangadót vív hétfőn a ScoreGoal Kecskemét

Hétfőn egy vérbeli rangadóval fordul az alapszakasz második felére a ScoreGoal Kecskemét Futsal számára férfi futsal NB I.-es bajnokság. A kecskemétiek ugyanis a 12. fordulóban a bajnoki címvédő Haladást fogadják hazai pályán.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

A két gárda a 2022/23–as évad legelső körében már összecsapott egymással Szombathelyen, akkor bravúros, 4–4-es döntetlent értek el a hírös városiak. A felek a tabellán jelenleg pontazonossággal állnak egymás mellett a felsőházi rájátszást érő 4. és 5. helyeken. A kecskeméti csapat nem a legjobb előjelekkel várja a hétfői rangadót, így a szurkolókra most igazán nagy szüksége lesz a kék oroszlánoknak.

–Nem jó híreket kaptunk, Pál Patrik sérülése ugyanis súlyosabb, mint reméltük – nyilatkozta Marko Gavrilovic sportigazgató. – Várhatóan nem számíthatunk rá hetekig, leghamarabb csak december végén. Stojan Milovac sem áll rendelkezésünkre majd hétfőn a sárga lapos eltiltása miatt. Szóval nem a legjobb előjelekkel várhatjuk a címvédő elleni rangadót. A csapatunknak van tartása, karaktere, úgyhogy aki pályára tud lépni, az mindent megtesz majd a sikerért. Tisztában vagyunk vele, hogy a Haladás a honi bajnokság legjobb csapata, de egyértelműen az a célunk, hogy pontot, pontokat szerezzünk hétfőn este a Messzi István sportcsarnokban. Most lesz igazán nagy szükségünk a kecskeméti szurkolók támogatására. Bízom benne, hogy sokan kijönnek és buzdítanak minket a lelátóról!

A mérkőzés 19 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában