Futsal

2022.11.28. 21:52

Nagy csatában kikapott a ScoreGoal a Haladás vendéglátójaként

A tizenegy kör után az 5. helyen álló ScoreGoal Kecskemét Futsal a 4. Haladás VSE csapatát fogadta a férfi futsal NB I. 12. fordulójában. A mérkőzést a Haladás a második félidőben döntötte el a maga javára.

Vincze Miklós

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

Több hiányzó is nehezítette a kecskeméti sportigazgató, Marko Gavrilovic dolgát a Haladás elleni mérkőzésen, a legfájóbb talán Pál Patrik hiánya volt a kecskemétiek számára, ezzel együtt Hadnagy révén megszerezték a 7. percben a hírös városiak a vezetést. Hat percre rá a Vas megyeiek részéről Vas egyenlített. A második játékrész első harmadának a végén ismét Vas Ádám talált be a hazaiak kapujába, egy percre rá pedig Longo Duarte Baptista Luiggi beállította az 1–3-as végeredményt.

ScoreGoal Kecskemét Futsal–Haladás VSE 1–3 (1–1)

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, vezette: Borbás Bottyán, Tamási Patrik

ScoreGoal Kecskemét: Rigó – Bencsik, Ristic, Mánya, Hadnagy. Csere: Nyerges – Biró, Kajtár, Öreglaki, Sánta, Szabó H. Sportigazgató: Marko Gavrilovic.

Haladás VSE: Alasztics – Kovács M., Hajmási, Dróth, Arnon. Csere: Gyimesi – Szalmás, Luiggi, Knizs, Sipos, Vatamaniuc-Bartja, Fehér, Vas, Rutai. Edző: Calvo Rodriguez Juan Ramon.

Gól: Hadnagy a 7., illetve Vas a 13., a 27., Luiggi a 28. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában