Röplabda

2022.11.21. 11:57

Legyőzte a DEAC-ot a HÉP-Röpke SE

A kecskeméti HÉP-Röpke SE a DEAC-ot fogadta a hétvégén a női röplabda NB II. Keleti csoportjában, az alapszakasz kilencedik körében. Két tabellaszomszéd találkozott, igazi rangadót vívtak tehát a hírös városiak, akiknek a célja az alapszakasz végén a felsőházi rájátszást érő helyezés megszerzése.

Vincze Miklós

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

A mérkőzést a hazaiak 3–0 arányban nyerték meg, az eredmény azonban csalóka, hiszen az első játszmát leszámítva, amelyet 25:16 arányban húztak be Erki Milán tanítványai, pokolian meg kellett dolgoznik a hazaiaknak a játszmagyőzelmekért. A második etapot 25:23 arányban húzták be, a harmadik játszmát pedig 31:29 arányban nyerték meg.

– Hetek óta érezhető volt, hogy ki fog jönni belőlünk ez a mai teljesítmény – értékelt érthetően elégedetten Erki Milán, a hírös városiak vezetőedzője. – Már az előző hétvégén. Szolnokon is jól játszottunk, a végjátékokban remegtünk csak meg, most azonban akkor voltunk talán a legerősebbek, ennek köszönhetően egy 31-29-es szettben is felül tudtunk kerekedni az ellenfélen. Sokat fejlődtünk a szezon kezdete óta, kezd összeállni az alapjátékunk és dolgozunk tovább, hogy egyre magasabb szintre emeljük ezt.

HÉP-Röpke SE–DEAC 3:0 (16, 23, 29)

Kecskemét, játékvezetők: Bibók Ferenc, Horváth Flóra.

HÉP-Röpke SE: Lehoczki, Beóka, Barabás, Pintér, Kiss L., Illés. Liberó: Szabó CS., Baranyi. Csere: Horváth J., Sanchez. Vezetőedző: Erki Milán.

DEAC: Szabó Cs., Tóth V., Borók, Mátyus, Péteri, Mayyer. Liberó: Csajbók, Simon. Csere: Cégény, Gosztola. Vezetőedző: Kuszkó Zsolt.

A kecskeméti hölgykoszorú a következő mérkőzését december 4-én vívja, akkor Kistext vendégei lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában