Labdarúgás

2022.11.12. 20:46

Győzött Pálmonostorán, és visszaelőzött a Ballószög – galériával

11. helyen álló Pálmonostora vendége volt a 2. Ballószög a megyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportjában, a 12. fordulóban. A mérkőzésen a vendégek győztek, de a három pontnál többet nyertek, ugyanis visszaállhattak a tabella élére.

Vincze Miklós

A mérkőzésen a vendégek győztek.

Fotó: Gulyás Sándor

Az idén ősszel remekel a Ballószög, így aztán mindenképpen meglepetésnek számított volna, ha a nyár végén a bajnokságban újraindult Pálmonostorának sikerült volna pontot vagy pontokat elvenni a vendégektől. Nem is sikerült, és hogy erre nincs valós esély, az már harmincnyolc perc után kiderült, akkorra ugyanis már 4–0 arányban vettek a ballószögiek Szabovik kettő, Ajtai és Bakos egy-egy találatával. Ez lett a félidei eredmény. Tóth Kornél 5–0-ra alakította az állást mindjárt a második játékrész elején, ezt követően Pozsár két, és Földesi egy góljával feljött a Pálmonostora 3–5-re, a mérkőzést azonban Tóth Kornél találata zárta le, így lett a végvégeredmény 3–6. A Ballószög számára ez a győzelem ráadásul azt jelentette, hogy visszaállhattak a tabella élére. Az elmúlt hétén a Fülöpszállás előzte őket meg, a Fülöpszállás viszont a Pálmonostora-Ballószög találkozóval egy időben szomszédvári derbit játszott a TRD Szabadszállással. Az a mérkőzés 1–1-re végződött, a vendég Bem találatára Csordás válaszolt. Így az Északi csoportban a dobogó legfelső fokán a Ballószög áll 29 ponttal, őket követő a Fülöpszállás, szintén 29 ponttal, rosszabb gólkülönbséggel, a harmadik pedig a Szabadszállás, sokat ért tehát nekik a szomszédvári derbin szerzett egy pont is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában