Futsal

2022.11.10. 07:12

Gólzáporos döntetlent játszott a Dirner-Siland

Szerda este a férfi futsal NB III. 4. fordulójában az SZTE EHÖK SE vendége volt a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club. A fordulatos találkozón végül 12 találat született, egyenlő elosztásban.

Nyitray András

A Dirner-Siland Futsal Club csapata.

Forrás: Dirner-Siland Futsal Club

Bár a hazaiak már az 5. percben előnybe kerültek Schneider góljával, ez nem törte meg a kecskeméti lendületet, hét perc alatt négyszer talált be a Siland, Halasi gólja után Gréczi Gábor pillanatok alatt mesterhármast rúgott. Volt visszaút azonban a Szegednek, mely a szünet előtt visszajött egy gólra, Zsömbörgi, majd Gonda is eredményesnek bizonyult (3–4).

A második játékrész első percében azonnal egyenlített az SZTE Zsömbörgi második góljával, de Gréczi negyedjére is bevette a hazai kaput. A hajrában előbb Farkas egyenlített megint, majd Zsömbörgi mesterhármasig jutott öt perccel a vége előtt, és rövid ideig úgy tűnt, hogy végül a szegediek jönnek ki jól az őrült meccsből, de Vass Zsolt szinte azonnal válaszolt, ami le is zárta a gólzuhatagot (6-6).

SZTE EHÖK SE–Dirner Siland FC 6–6 (3–4)

Szeged. Vezette: Bereczki Bence (Vida Sándor, Szarka Jenő)

SZTE: Mészáros L. – Zsömbörgi, Szántó, Ábrahám, Schneider. Csere: Gonda, Kopasz, Farkas D., Tekeli.

Siland: Halmavánszki – SSzabó G., Takács V., Halasi, Gréczi G. Csere: Vass Zs., Böde.

Gólszerzők: Schneider (5.), Zsömbörgi (14., 21., 35.), Kopasz (15.) ill. Halasi (7.), Gréczi G. (8., 8., 12., 24.), Vass Zs. (35.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában