Labdarúgás

2022.11.15. 09:37

Gálamérkőzéssel avatják az akasztói élőfüves pályát

Szerdán avatják föl hivatalosan a nyár végére elkészült akasztói élőfüves pályát. Ez alkalomból a Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Akasztó FC gálamérkőzést vív az NB I.-es Kecskeméti TE csapatával.

Vincze Miklós

Az Akasztói FC csapata.

Fotó: Pozsgai Ákos / archív-felvétel

Hosszúra nyúlt, de annál alaposabb és eredményesebb munkálatokat követően és eredményeként az idén nyár végére készült el Akasztón a régi füves pálya felújítása, így az 2022/23-as idény első hazai mérkőzését már azon vívhatta meg az akasztói gárda. A hivatalos megnyitóünnepségre, a pályaavatásra azonban most szerdán kerül sor. Erre az alkalomra gálamérkőzést szerveztek az akasztóiak, az NB I.-ben az őszt a második helyen záró Kecskeméti TE-t fogják vendégül látni. A mérkőzést NB I.-es játékvezető, az akasztói illetőségű Antal Péter fogja vezeti, az asszisztensei Garai Péter és Bornemissza Norbert lesznek. A mérkőzés 17 órakor kezdődik, az ünnepi alkalomra a belépőjegy 1000 forintba kerül majd. A gálamérkőzés bevételét a rendezők jótékony célra fogják felajánlani, a találkozót követően pedig vendégül látják a megyeszékhely csapatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában