Futsal

2022.11.21. 21:59

Biztosan győzött hazai pályán a ScoreGoal

A tabellán az 5. ScoreGoal Kecskemét Futsal a tíz kör után a 8. Nyíregyházát fogadta a férfi futsal NB I. 11. fordulójában. Marko Gavrilovic csapata biztos győzelmet aratott a nyírségiek fölött.

Vincze Miklós

Hadnagy István (kékben) két gólt szerzett

Fotó: Bús Csaba

Ahogy esélyeshez illik, úgy kezdett a hírös városi gárda, Hadnagy már a 2. percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak, hogy aztán bő tíz perc elteltével megduplázza a hazai előnyt. Még az első félidőben Pál Patrik is lőtt két gólt, így 4–0-ás hazai vezetéssel vonulhattak szünetre a felek. A második játékrészben hazai gól már nem született, a vendégek részéről Krajnyák kozmetikázta 4–1-re az eredményt.

ScoreGoal Kecskemét Futsal–Á Stúdió Futsal Nyíregyháza 4–1 (4–0)

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, vezette: Hartung Vilmos, Futó Tamás.

ScoreGoal: Rigó – Bencsik, Mánya, Hadnagy, Pál. Csere: Nyerges – Biró, Kajtár, Ristic, Öreglaki, Milovac, Sánta, Szabó H. Sportigazgató: Marko Gavrilovic

Nyíregyháza: Hegyes – Ladányi, Varga D., Krajnyák, Gyügyei. Csere: Petró – Gyulai, Kovács B., Kovács G., Lakatos P., Kovács E., Lakatos L., Pataki, Bagdi. Vezetőedző: Lovas Norbert

Gól: Hadnagy a 2., 13., Pál a 14., 20., illetve Krajnyák a 24. percben.

Sárga lap: Milovac a 30., illetve Kovács E. a 19., Ladányi a 30. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában